Суши, это японское национальное блюдо, которое стремительно
распространяется по всему миру. Любители суши могут насладиться сушами в
ресторанах, суши барах, которые находятся почти везде. Но вам не
обязательно
посещать эти рестораны, чтобы попробовать эти вкусные деликатесы,
немного
упражнений и практики и вы сможете запросто приготовить суши сами.
Сезон дачных
посиделок и пикников невозможно представить без жаренного на открытом
огне мяса. А если вместо традиционных шампуров использовать гриль, меню
значительно расширится, ведь на гриле можно готовить что
угодно - от овощей до
десертов.
Виробництвом соків та
варення у домашніх умовах у свій час займався майже кожен мешканець
колишнього СРСР. Водночас цей процес може бути прибутковим, не
потребуючи значних капітальних вкладень.
Вданий час широкого поширення набуло м'ясо
нутрії. Воно дуже смачне, вважається дієтичним блюдом, рекомендується
застосовувати в раціоні людям, що страждають хворобами травних органів,
цукровим діабетом, склерозом, хворобами нирок і печінки. Це цінний
продукт харчування для дітей, підлітків і годуючих
матерів.
Сучасникам важко уявити, що колись
назви «рис» в російській мові не існувало. Проте до кінця XIX століття
ця злакова культура в Росії іменувалася сарацинським пшоном. Людина
почала вирощувати рис велика кількість тисячоліть тому, ця культура є не
просто цінний висококалорійний продукт харчування, з якого отримують
борошно, крупу, крохмаль та напої. Рисова пудра застосовується в
косметичній промисловості, з соломи роблять найтоншу цигарковий папір,
мотузки, канати, плетуть циновки, сумки,
взуття.